Juho ja Maria Honkajärven sukuseura ry

Juho ja Maria Honkajärven sukuseura ry ylläpitää tietoutta suvun menneisyydestä sekä järjestää yhdistyksen toimintaan liittyviä yhteisiä tapahtumia.

 

 

Tällä sivulla on lomakkeita, joiden avulla voit helposti ilmoittaa tietojesi muutoksista Juho ja Maria Honkajärven sukuseuran matrikkeliin tai jäsenrekisteriin. Kukin alla oleva linkki avaa oman sivun tai dokumentin, jonka avulla voit ilmoittaa muutoksista.

Sukuseuran jäsenrekisterin rekisteriseloste

Juho ja Maria Honkajärven sukuseuran toimesta kolmen vuoden työn tuloksena ilmestyi 12.10.2008 laaja ja mittava teos nimeltään Honkajärven kylä Honka-äijän suku. Kirjan ovat koonneet Veikko Heikkilä ja Seppo Haukoranta. Taru Pyykkö on koonnut ja antanut sukuseuran käyttöön tiedostot Honkajärven suvuista.

Laajassa nimimatrikkelissa löytyy lähes 14 000 nimeä. Honka-äijän jälkeläisiä on tiedossa nyt yli 8 600.

Veikko Heikkilän kirjoittamassa esipuheessa kerrotaan, että pelkkä sukuselvitys ei riitä kattamaan kaikkea tietoutta, mitä kylän menneisyydestä on löydettävissä. Kylän väestö pohjautuu pääosin Juho (1720 - 1800) ja Maria Honkajärven jälkipolviin. Lisäksi kyläosuudessa kuvataan kylän elämää eri aikakausina.

Sivu 1 / 3

Kirjautuminen

Honkajärven kylä

Honkajärven kylä sijaitsee Merikarvian kunnan pohjoisosassa. Katso tarkempi sijainti kartalta.

Honkajärven kylätoimikunta ylläpitää Honkajärven kylätaloa, kehittää kylän toimintaa sekä järjestää monenlaisia tapahtumia.

 

Sukuseura

Juho ja Maria Honkajärven sukuseura ry ylläpitää tietoutta suvun juurista ja menneistä tapahtumista, yhdistää Juhon ja Marian jälkeläiset sekä järjestää yhdistyksen toimintaan liittyviä yhteisiä tapahtumia.

 

Sää Honkajärvellä

Honkajärven tarkka sääennuste